Logo Schildersbedrijf Bart Werkhoven

Schilderwerk

Schildersbedrijf B Werkhoven kan al uw binnen- schilderwerk verzorgen zoals wanden, plafonds, deuren, trappen en balustrades, etc. Wij voorzien uw woning in een korte tijd van een nieuwe frisse uitstraling. Kwalitatief goed schilderwerk zorgt niet alleen voor meer woongenot, maar zorgt ook voor behoud van de waarde van uw woning. Het binnen schilderwerk is voor een groot deel verfraaiing van uw interieur. Het dient echter ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Dat geldt helemaal voor gevelkozijnen; goed binnen- schilderwerk heeft zijn weerslag op de houd-baarheid van uw buitenschilderwerk. Tegelijk dient het als bescherming tegen houtrot. In de meeste gevallen is het voldoende als u het binnen-schilderwerk eens in de 10 jaar laat schilderen.

Naast het binnenschilderwerk van het houtwerk is er een grote diversiteit aan wandafwerkingen die binnen toegepast kunnen worden.

Schildersbedrijf B Werkhoven kan ook al uw buitenschilderwerk verzorgen. Het is belangrijk dat uw gevelkozijnen, dakkapellen, gootconstructies, boeiboorden en overig geveltimmerwerk op de juiste manier beschermd zijn tegen weersinvloeden van buitenaf zoals zon, regen, wind en vorst. Om ervoor te zorgen dat uw woning in topconditie blijft is een goede bescherming met het juiste schilderwerk een vereiste. U zult er jarenlang profijt van hebben. Vaak wordt het buiten schilderwerk te lang uitgesteld en zijn extra kosten noodzakelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het repareren van schades ontstaan door houtrot.

Maar niet alleen bescherming is belangrijk, wij zorgen ook voor een strak eind resultaat. Zo kunnen wij in overleg met u zorgen voor een onderhoudsplan. Dit houdt in dat het onderhoud door ons wordt gedaan zonder dat u daar omkijken naar heeft. Zo bespaart ons vakmanschap u tijd, moeite en uiteindelijk lagere onderhoudskosten.

Kwaliteit en vakmanschap maken dat uw pand er weer stralend uitziet en optimaal beschermd is. Wij bepalen altijd samen met u het verfsysteem. Onze schilders maken gebruik van hoogstaande kwaliteit gereedschap.